DIY CORNER

Eureka! De 'Hellofresh' onder de Crea-boxen! ;-) 

Bij Beauhohouse zijn we gepassioneerd door alles wat de naam creativief draagt!

Daarom willen we iedereen hier graag ten allen tijde in motiveren en stimuleren!

We beseffen ook wel dat dit een beetje een groeiproces is. Velen hoorde ik al zeggen: "Ja, ik wil wel maar ik ontbreek het inzicht, de kennis of de inspiratie".

 

Vandaar is het idee achter onze DIY (Do It Yourself) corner de perfecte startbasis! Je krijgt handige tutorials over uiteenlopende, kleinere projecten en we bieden je het volledige pakketje aan met alle benodigde materialen zodat je thuis helemaal zelf aan de slag kan gaan.

Je hoeft dus niet te lopen denken over al de producten die je nodig hebt voor je project, noch blijf je met een berg ongebruikte producten zitten en je weet exact hoe het er zal uitzien! Met een eenvoudig verstaanbare en praktische handleiding: succes verzekerd!

Misschien vind je het trouwens wel fijn je eigen creatie cadeau te geven of zelfs de crea-box te schenken? Origineel toch?

Je zal zien...na enkele projecten dringen tal van ideeën en mogelijkheden zich spontaan op en vind je vanzelf de weg naar de leukste stempels, transfers en verven die geschikt zijn voor jouw persoonlijk plan! (Opgepast: hoog verslavend en geen enkel item in je huis zal onder jouw handen nog veilig zijn!)