top of page
Fusion logo with tag transparent.png

TOP KWALITEIT ACRYL VERF MET EEN INGEBOUWDE BESCHERMLAAG

Geen VOC's - makkelijk om mee te werken - uitzonderlijke dekking en duurzaamheid

Fusion Mineral Paint, een innovatief product, zeer makkelijk aan te brengen, zelf nivellerend en het beste van alles: het vraagt minimale voorbereiding. Van basis tot einde is het een echte all-in-one verf! Het prachtige eindresultaat is een matte, duurzame look. 

"Na 10 jaar van ontwikkeling, testen en fine-tuning, hebben we de beste formule gecreëerd die een verf kan bieden," aldus Jennylyn Pringle, President van Homestead Paint co, fabricant van Fusion Mineral Paint. 

Fusion Mineral Paint bevatten geen giftige stoffen, zijn loodvrij, vrijwel reukloos en bevatten geen VOC's (Volatile Organic Compounds) noch Ammoniak of Formaldehyde.

Fusion biedt een indrukwekkende collectie op maat gemengde kleuren. Elke ingrediënt van deze unieke formule werd met zorg geselecteerd en geëvalueerd om de superieure prestaties van het product te kunnen garanderen. Het resultaat zijn verven met een rijke, diepe kleur en tint.

Met een zeer volledig gamma, komt Fusion tegemoet aan de noden van elk van je huis decor projecten, klein of groot, binnen of buiten.

Fusion is 100% acryl en kan toegepast worden op de meeste eerder beschilderde of bedekte oppervlakken zonder primers of beduidend veel voorbereiding. De formule bevat een ingebouwde toplaag en biedt een excellente dekking. In de meeste gevallen heb je genoeg met slechts één laag. 

bottom of page