top of page
Klantenservice

Klantenservice

BEAUHO-HOUSE

Nieuwelaan 4

3040 Huldenberg

T: +32 (0)495 235552

Email: beauhohouse@gmail.com

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Je kan bij ons betalen via:

  • Kredietkaart

  • PayPal

  • Overschrijving KBC IBAN BE66 7340 2249 7743

Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Verzenden:

Al onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden naar België en Nederland via DPD of BPost. De bezorgingskosten bedragen:

  • België tot 10kg : 7€

  • Nederland tot 10kg  : 10,50€

Boven €100: geen verzendkosten in Belgie (behalve voor meubels en grote artikels). 

Grote meubels kunnen worden bezorgd. Gelieve hiervoor contact met ons te nemen om een gepaste leveringsdatum vast te leggen en u een correcte berekening voor de transport kosten door te geven.Bezorging tot aan de eerste voordeur van het gebouw, op de begane grond.

Indien wij geen overeenkomst kunnen treffen voor de leveringsdatum en/of de transportkosten, kan u zonder probleem afzien van uw aankoop mocht u deze reeds via de website doorgevoerd hebben. Het aankoopbedrag wordt dan onmiddellijk op dezelfde rekening terug gestort.

Retourneren:

Wij doen ons uiterste best onze producten in de webshop zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van veertien dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar beauhohouse@gmail.com Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Beauho-House respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen we deze gegevens alleen gebruiken met jouw toestemming. Beauho-House zal je persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen. De consument heeft recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens.

Wij maken gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot persoonsgegevens. Je kunt er van uitgaan dat onze servers en uw gegevens op een juiste wijze verzonden worden en beveiligd zijn.

Beauho-House neemt je persoonlijke gegevens op in haar klantenbestand en gebruikt deze voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst. Tevens worden je gegevens gebruikt voor het beheren van de daaruit voortvloeiende klantenrelatie, waaronder inbegrepen:

  • het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Beauho-House

  • invordering van verschuldigde bedragen

  • fraudebestrijding en het voldoen aan wettelijke verplichtingen

Tot slot: Als je van ons geen commerciële aanbiedingen meer wilt ontvangen, kun je ons een mailtje sturen via beauhohouse@gmail.com

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Identiteit van de ondernemer; Onder Beauho-House, thans slechts de commerciële naam, wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de eenmanszaak Elisabeth Landeloos, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Leuven met BTW-identificatienummer: BE639.432.324, beauhohouse@gmail.com. Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die een bestelling plaatst.

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, echter exclusief verzendkosten.
Prijswijzigingen kunnen voorkomen. U vindt de meest actuele prijzen altijd op de webshop van Beauho-H
ouse. Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bestellen

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst in de webshop van Beauho-House ontvangt u automatisch van Beauho-House een orderbevestiging per e-mail. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag van uw bestelling inclusief de verzendkosten, behalve voor meubels. Voor meubels en grote stukken, gelieve ons te contacteren om een gepaste leveringsdatum vast te leggen en u een correcte berekening voor de transport kosten door te geven.

Betalen

Bij betaling per overschrijving o.v.v. het bestelnummer zien wij de betaling van het totaalbedrag inclusief verzendkosten graag binnen 5 werkdagen tegemoet.
Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van Beauho-House wordt uw bestelling verder in behandeling genomen. U krijgt bericht als wij de bestelling hebben verzonden. Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 2-3 werkdagen na het ontvangen van uw betaling te verzenden.
Indien onverhoopt artikelen, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, of een langere leveringstermijn hebben, wordt dit per e-mail aan u kenbaar gemaakt.
Uw bestelling wordt geannuleerd indien het totaalbedrag incl. verzendkosten niet binnen genoemde 5 werkdagen door Beauho-House ontvangen is.

Betaalopdrachten

Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (dan wel machtiging) tot betaling geeft.

Verzendkosten

Voor het bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van de tarieven van DPD of Bpost
Wij verpakken onze zendingen zeer zorgvuldig. Verzending is echter ten alle tijde voor risico van de koper. Beauho-H
ouse is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is tijdens het vervoer van uw bestelling.

Retourneren

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren. Beauho-House dient op voorhand door u van de retourzending op de hoogte te worden gesteld, dit per e-mail via beauhohouse@gmail.com

De retour te zenden artikelen dienen in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goedbevinden van de retourzending, stort Beauho-H
ouse het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten, retour op uw bankrekening.

Persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden door ons niet aan derden verstrekt. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor verwerking van bestellingen en voor interne marketingdoeleinden.

Alle rechten voorbehouden

Niets van deze website of andere uitingen van Beauho-House mag gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Beauho-House.

bottom of page