top of page

In de video "IOD MALLEN UITGELEGD" geef ik een heel eenvoudig voorbeeld hoe de IOD mallen te gebruiken zijn en wat je nodig hebt.

In deze tutorial toon ik je gewoon de basis. Het spreekt voor zich dat je met deze techniek tal van prachtige projecten kan uitwerken. Van ornamenten op kaders, kasten, bloempotten, etc... Laat je verbeelding de vrije loop!

In de video "IOD STEMPELS UITGELEGD" geef ik een heel eenvoudig voorbeeld hoe de IOD stempels te gebruiken zijn en wat je nodig hebt.

In deze tutorial toon ik je gewoon de basis. Het spreekt voor zich dat je met deze techniek tal van prachtige projecten kan uitwerken. Het bestempelen van stoelen, tafels, trappen, textiel...De mogelijkheden zijn oneindig!

In de video "WERKEN MET FRESCO" laat ik je zien hoe ik een oude bloempot herstel en herschilder met het gebruik van 'Fresco' van Fusion Mineral Paint. Fresco wordt toegepast om een écht verweerde, beetje gebladderde look te creëeren. Hier gebruikt op een bloempot maar dezelfde techniek kan ook perfect op meubels.

Een korte en eenvoudige tutorial om je te tonen hoe makkelijk je leder kan beschilderen met FUSION MINERAL PAINTS. It's that simple!

Creatieve tools - Verf - Decoratie - Bohostyle

Er zijn leukere dingen dan naar de glasbak te lopen...Via deze tutorial leer je hoe je eenvoudig je lege flessen, potten of banale vazen kan pimpen met stencils om er een leuk en functioneel item aan over te houden!

Creatieve tools - Verf - Decoratie - Bohostyle

Geniet 2X...eerst van de inhoud en daarna van een prachtig decoratief item in je interieur. In deze tutorial leer je hoe je een gebruikte fles (kan ook met een lege pot of een banale vaas) omtovert tot een absoluut uniek item. Dit met slechts wat klei, een mal en wat verf!

bottom of page