In de video "IOD MALLEN UITGELEGD" geef ik een heel eenvoudig voorbeeld hoe de IOD mallen te gebruiken zijn en wat je nodig hebt.

In deze tutorial toon ik je gewoon de basis. Het spreekt voor zich dat je met deze techniek tal van prachtige projecten kan uitwerken. Van ornamenten op kaders, kasten, bloempotten, etc... Laat je verbeelding de vrije loop!

In de video "IOD STEMPELS UITGELEGD" geef ik een heel eenvoudig voorbeeld hoe de IOD stempels te gebruiken zijn en wat je nodig hebt.

In deze tutorial toon ik je gewoon de basis. Het spreekt voor zich dat je met deze techniek tal van prachtige projecten kan uitwerken. Het bestempelen van stoelen, tafels, trappen, textiel...De mogelijkheden zijn oneindig!

In de video "WERKEN MET FRESCO" laat ik je zien hoe ik een oude bloempot herstel en herschilder met het gebruik van 'Fresco' van Fusion Mineral Paint. Fresco wordt toegepast om een écht verweerde, beetje gebladderde look te creëeren. Hier gebruikt op een bloempot maar dezelfde techniek kan ook perfect op meubels.

Een korte en eenvoudige tutorial om je te tonen hoe makkelijk je leder kan beschilderen met FUSION MINERAL PAINTS. It's that simple!

Creatieve tools - Verf - Decoratie - Bohostyle